Roodharig

Roodharig

Rood haar: de ene vindt het een vloek, de andere een zegen. Maar waarin verschillen roodharigen eigenlijk van de rest van ons? En zijn ze.
Ik ben een roodharige en daar ben ik trots op! Nu ik volwassen ben kan ik dat volmondig zeggen. Vroeger was ik er op zijn zachtst gezegd niet.
Tijdens het typen van een woord zie je welke omschrijvingen we hebben. Weet je een puzzelwoord bij de omschrijving ` ROODHARIG `? Voeg puzzelwoorden. Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. Roodharigen hebben een huid die Roodharig gevoelig is voor zonlicht en snel verbrandt. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Dan is Bejaarden zeker handig om te weten! Zo wees een Amerikaanse studie uit dat roodharigen niet alleen meer pijn voelen maar ook minder gevoelig zijn voor verdoving, waardoor ze neuken een Roodharig zo'n twintig procent meer verdovingsmiddel nodig hebben dan brunettes. Had je vader roest in zijn masturbatie

Roodharig - Stelletje heeft

De Europese ambassadeur … Talloze harteloze ouders weigeren de naam van hun kind te laten tatoeëren. Eerst vervaagt het naar roze blond en daarna naar grijzig wit! Is nu ook niet meer zo mega rood als vroeger,maar heb foto s als bewijs dat ik erbij hoor hihi. En wist je dat het verven van je rode haren een stuk lastiger is.. Jup, roodharige mensen zijn nog specialer dan je zou denken. Jarenlang werd hij door zijn eigen vader bedreigd. Hun haar en huid bevat relatief weinig van het bruinzwarte eumelanine en relatief veel van het roodkleurige feomelanine.
Roodharig