Duits

Duits

Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text. Duits

Duits - compilatie

Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Wij zijn van mening dat iedereen eenvoudig en gemakkelijk online moet kunnen vertalen zonder hiervoor kosten te maken. Ook hier wordt het gebruik weer bepaald door het geslacht van het zelfstandig naamwoord: bij mannelijke en onzijdige woorden gebruik je ein , bij vrouwelijke woorden gebruik je eine. In Afrika wordt Duits gesproken in Namibië een vroegere Duitse kolonie. Wat zeg je als je iemand geweldig vindt en een complimentje wilt maken?

Lesbiennes: Duits

DIK Homemade
Duits Brazilië Antônio Carlos en Pomerode. In Midden-Duits wordt gesproken in Midden-Duitsland, België, noordelijk Elzas-Lotharingen en Luxemburg. Buiten Duitsland is in Elzas-Lotharingen het gebruik van de streektalen Duits marginaal geworden. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Duits. Op Vertalen Duits kun je Fetish woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. De ß geldt ook in Zwitserland, openbaar wordt in de dagelijkse praktijk weinig meer gebruikt, wel bij het drukken van boeken.
Duits 481
CUMSHOT 50