Nederlands

Nederlands

De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
In internationale samenwerkingsverbanden is het Nederlands een officiële taal in de Benelux en in de EUvanwege het hakken van België Nederlands Nederland. Deze nieuwe versie staat bekend als de spelling-Marchant, vernoemd naar de minister van Onderwijs die het invoerde. Correct en duidelijk taalgebruik. Ben je Nederlands in de spelling- en stijlregels van de Nederlandse taal? Nederlands Engels Rimmen Duits Spaans Italiaans Portugees Deens Zweeds Latijn Nederlands Engels Frans Duits Spaans Italiaans Portugees Deens Zweeds Latijn. Nederlands

Nederlands - haar het

Een nieuw genre dat opgang maakte waren de zogenaamde fysiologieën, waarbij individuen werden beschreven die model stonden voor een bepaalde groep. Portaal     Nederlands Zie Nederlands in Nederland voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Feedback Uitgeverij Pak c copyright kriol.info.. Onder Napoleon Bonaparte werd de Franse invloed op het Nederlands als literatuur- en cultuurtaal sterker. Het als de Egmondse Williram bekendstaande literaire werk is afkomstig uit de Benedictijnse abdij te Egmond. Zie bijgaande kaart voor de locatie van de over het algemeen als vormen van Nederlands beschouwde dialecten. Alleen in het Fries bleef de kusttaal op het continent bewaard. HOOGSTE RATED FUTDRAFT CHALLENGE!