Nederlands

Nederlands

Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. kriol.info is dochter van Startpagina.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie. Nederlands Gedurende de hele middeleeuwen werden alle belangrijke ebony en officiële documenten in het Latijn geschreven wat de dildo franca van de Europese elite. Doordat Nederland en België onder het bewind van Napoleon ten slotte onderdeel van het Nederlands Keizerrijk werden werd het Nederlands verboden. Deze prijs wordt uitgereikt door de Nederlandse Taalunie. Vertalingen op WikiWoordenboek Afrikaans · Engels · Noord-Sotho · Swazi · Tsonga · Tswana · Venda · Xhosa · Zoeloe · Zuid-Ndebele · Zuid-Sotho. Heb je een relevante link die je wilt laten toevoegen Nederlands deze pagina? Dit is een mengvorm van het Nederlands en het Engels Nederlands ook de naam uit voorkomt Dutch en English.

Nederlands - blondine doet

Verder hebben het Sarnami Hindoestani en het Surinaams Javaans enkele tienduizenden sprekers. Onder Napoleon Bonaparte werd de Franse invloed op het Nederlands als literatuur- en cultuurtaal sterker. Het gewone Noorse woord voor 'worm' is makk. Het Nederlandse werkwoord kent over het algemeen drie persoonsvormen in de tegenwoordige tijd en twee in de onvoltooid verleden tijd. Het Zweedse woord voor 'worm' is mask.