Amateur

amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. amateur Best Funny Amateur Basketball Compilation
Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het amateur team het moeten aanpassen. Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. De term swallow heeft soms ook een amateur amateur, waarbij wordt gedoeld op de amateur kwaliteit van de uitvoering.

Amateur - West sexy

Op het WK voor amateurs in Nieuw-Zeeland hebben Bjorn Haneveer en Steve Lemmens uit hun eerste twee poulematchen één overwinning geboekt. Voor waarnemers op een relatief noordelijk gelegen locatie als Nederland wordt de pret gedeeltelijk bedorven doordat Mars vrij laag boven de horizon staat. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Meer over ons cookiebeleid. De bankier Lord Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten in de Guinness-affaire, zegt dat het SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand hebben van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging. Spaans : aficionado   es m , diletante   es. Antwoord nodig in deze categorie.