Massage

massage

Voor een massage in Amsterdam verwelkomen wij je graag in Het Massagehuys. We werken uitsluitend met natuurlijke producten.
Ontspanningsmassage 25 min. De klassieke Zweedse massage waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende oosterse en westerse technieken. Bij deze.
Thermen Holiday biedt u een scala aan massages aan die u helpen om uw lichaam en geest te laten ontspannen.

Massage - mondje

De massage om volledig te ontsnappen. De hier opgesomde benamingen zijn niet altijd nevenschikkend aan elkaar. De zwangerschapsmassage is een zeer zachte massagevorm met subtiele strijkingen en knedingen... Speciaal voor aanstaande moeders hebben wij onze masseurs opgeleid voor deze bijzondere massage. Door een sterke groei in het aantal bestellingen het afgelopen jaa... Hiernaast heeft u de keuze. Wellness Verwöhnprogramm ♥ Massage für Kopf, Gesicht & Bart (letztes Video mit Tim! ASMR Deutsch) Masseren is méér dan alleen maar Aziatisch massage van kennis en het verrichten van een aantal technische handelingen. Hoor graag van je! Deze klassieke behandeling is ontspannend voor massage en geest en heeft een kalmerende werking. Dit kan met of zonder massageolie worden gedaan. Raadpleeg bij gezondheidsklachten een arts. massage