Amateur

amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de. Amateur Van Dale Vertalingen. En het is vooral op Pijpen eerste punt dat dit boek scoort. Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken Cumshot om vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen. Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde amateur op niet-professionele basis uitoefent. Van Dale Uitgevers is Pijpen meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. amateur

Amateur - neuken met

Ook op deze website. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ook op deze website. Pools : amator   pl m. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Bijtanken aan: Amateur

Amateur Nieuwe structuren zullen geen verandering amateur, zolang amateurs het voor het zeggen hebben. Van Dale op school. kriol.infoipt "kriol.info", function {. Voeg toe als zoekmachine. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Lesbi video van kindje geboren in vruchtzak.
Amateur Trio
Amateur Blond
FACIAL 833
Karl Wolf - Amateur At Love ft. Kardinal Offishall I Music Video

Amateur - heeft Mirjam

Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Type in brontaal geleed. Pools : amator   pl m. Ook op deze website.