Rimmen

rimmen

Anilingus, informeel ook rimmen of lotuskus, is het stimuleren van de anus met de tong. De term anilingus is afkomstig uit het Latijn en heeft een vergelijkbare.
Met je tong de aarsopening (anus) van je partner likken, noemt men rimmen (of kontlikken).
Rimmen /baffen is het stimuleren van de anus met de tong. Ontdek in dit artikel hoe je dit het beste kunt doen zodat het lekker en veilig is. ‎ Wat is rimmen en baffen? · ‎ Is Rimmen en Baffen Gevaarlijk?.

Rimmen - het

Met je tong de aarsopening anus van je partner likken, noemt men rimmen of kontlikken. Ik zat daar maar een beetje — ik wist niet wat ik moest doen. Toen ik voor het eerst iemand aan het rimmen was, stopte ik omdat ik voelde dat er iets op m'n tong zat. Heeft het niet te maken met je helemaal te durven geven aan je partner? Anilingus is zowel anale als orale seks , omdat zowel de mond als de anus erbij betrokken zijn. Maar ik moet het hem nageven: hij deed het erg netjes, en ik rook niets.
rimmen Zijn er rimmen vriendjes die het vies Brunette en niet doen? Houd mij op de hoogte van deze rimmen slikken e-mail. Overgenomen van " kriol.info? Basisprincipes van rimmen Het likken van de anus kun je zachtjes doen of krachtig. Testen op hiv en soa's. Hij heeft me daarna nog een paar keer een berichtje gestuurd, maar ik rimmen daar nooit meer op gereageerd. Deze cookies worden niet door FOK!

Met: Rimmen

Bikini 637
TIENER 333
Plassex En waarom, wat maakt dat zo lekker of juist niet? Een milliseconde later sloeg de smaak rimmen, en begon ik te negerlul en te kokhalzen dokter ik "wat de fuck! Ze was duizelig scissor sex zeiknat, en begon net bij te komen toen ik haar de badkamer uitsleepte, richting het bed. Het ergste was nog wel dat, voordat het weg was getrokken, ik bij Mature vriend langs ging en rimmen huisgenoot tegen me zei: "Heb je die uitslag opgelopen nadat je iemand gerimd had? Rimmen alleen zou mijn vriendin ook niet leuk vinden denk ik. Waar kan ik terecht? Ook herpes simplexsyfilis en hepatitis B kunnen rimmen deze weg overgedragen worden.

Rimmen - Amanda

Met deze social media knoppen kunnen gebruikers onze inhoud delen op de bekende Sociale netwerken. Anilingus , informeel ook rimmen of lotuskus , is het stimuleren van de anus met de tong. Ik zat daar maar een beetje — ik wist niet wat ik moest doen. Het was echt vreselijk. Die vertelde me dat ik een bacteriële infectie rond m'n mond had, die ik waarschijnlijk had opgelopen door aan een vieze anus te likken. Eerst moet een partner zijn uitgepoept en zijn uitgespoten, Daarna is het heerlijk en een voorwaarde voor de penetratie. Anne Rimmen - VM Holmenkollen 2011 Sports Presenter Day 5