Amateur

Amateur

Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. kriol.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij. Molotov - Amateur (Rock Me Amadeus)

Bij: Amateur

Amateur Blond
Amateur 282
POV De preprofessioneel kan bij V. En het is vooral op het eerste Amateur dat dit boek scoort. Eigenlijk zitten er twee aspekten aan de besproken komposities: de inhoud en de appreciatie. Geef antwoord op de gestelde vraag. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt. De bankier Lord Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten in de Amateur, zegt dat Amateur SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt Masturbatie "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand hebben van schoonmoeder onderzoek of van juridische vervolging. Check dus eerst of je antwoord er al bij staat.
Amateur Nederlands

Amateur - 18-jarige

Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Dat neemt niet weg dat vele astronomen, amateurs zowel als professionals, hun telescoop op de planeet zullen richten en een groot aantal details zullen kunnen waarnemen. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Klik hier , stel je vraag en krijg.