Amateur

amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. kriol.info gebruikt functionele en analytische cookies. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Op het WK voor amateurs in Nieuw-Zeeland hebben Bjorn Haneveer en Steve Lemmens uit hun eerste twee amateur één overwinning geboekt. Een amateur klaarkomen het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Boek amateur Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Toon het amateur artikel.
amateur

Amateur - Natasha Nice

Dat neemt niet weg dat vele astronomen, amateurs zowel als professionals, hun telescoop op de planeet zullen richten en een groot aantal details zullen kunnen waarnemen. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen. Ook op deze website. Pools : amator   pl m.