Trio

trio

trio. trio kriol.info muziek een muziekstuk voor drie spelers Voorbeeld: `We hebben een leuk triootje gespeeld vanmiddag. `een groep van drie personen.
Het is een fantasie van tweederde van de mannen: een trio met twee vrouwen. Hoewel uit onderzoek van het Journal of Personality and Social.
Zo is het om een trio te hebben. Sex. Er bestaat dus blijkbaar zoiets als teveel vrouwen. Trio's komen veel vaker voor dan je denkt. Waar veel mannen er slechts.

Wasmachine: Trio

Trio 513
Trio 930
BISEX Webcam
Trio 228
Lesbi 691
trio

Trio - billetjes

Deze categorie geeft een overzicht van muzikale trio's. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Willekeurig NL woord Woord begint met... Dekker zoekt naar alternatief voor rekentoets. Het is de most wanted trofee in het leven van een echte alphaman. The Clement Peerens Explosition. Mannelijk trio gaat Songfestival presenteren. Een keer met een stelletje en een Dildo spontaan. Klinkt interessant, zeg je? Kamermuziek door gelauwerde musici én aanstormend talent. Geef pijpen reactie Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Bekende combinaties van instrumenten zijn: viool-cello-piano pianotrioviool-altviool-cello strijktrioen viool-altviool-piano, maar er zijn ook trio's voor geheel afwijkende combinaties trio instrumenten, bijvoorbeeld gitaartrio's, trio enz.