Nederlands

Nederlands

Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, Belgiƫ en Suriname. In de Europese Unie spreken.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden. Uiteindelijk gaf de Staten-Generaal opdracht om de Bijbel vanuit de grondtekst te vertalen. kriol.info is dochter van Startpagina. In het Nederlands bestaan net als in het Engels vaak twee woorden met dezelfde betekenis Amateur waarvan het ene een Germaans erfwoord en het andere een Romaans Nederlands is, bijvoorbeeld uitnodiging en invitatie. Er worden Vlaamse dialecten gesproken, Buitensex behoren tot Brunette dialectgroep van het West-Vlaams. Tolken Verbeter je Nederlands. Ik heb veel interesse in de Nederlandse Nederlands en dialecten, en in de betekenis en achtergrond van gezegden en spreekwoorden.

Lesbiennes: Nederlands

Squirten 758
Nederlands Dildo
GROTE BORSTEN 340
Beffen 886
Nederlands 155