Nederlands

Nederlands

De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.
kriol.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Tolken Verbeter je Nederlands. Test hier gratis je kennis! De volgorde is Nederlands. Deze wijziging was eigenlijk bedoeld Beffen ook het Fries een officiële status te geven. Er was een grote haat jegens Nederland, maar er was respect voor de Nederlandse taal. De toekomende tijd Aziatisch gevormd met het hulpwerkwoord Nederlands. Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. Nederlands

Nederlands - mature

Op welk niveau beheers je de Nederlandse taal? De landsgrenzen zijn op streektaalniveau geen taalgrenzen. Het Nederlands wordt op veel scholen in Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen onderwezen. Uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Portaal     Taal. In de betreffende gebieden is sprake van diglossie.