Neger

neger

neger. Ia de neger kriol.info (m.) Uitspraak: ['nexər] Verbuigingen: s (meerv.) Ib de negerin kriol.info (v.) Uitspraak: [neg'rɪn] Verbuigingen: nen.
Het woord ' neger ' is waarschijnlijk afgeleid van het Spaanse of Portugese woord voor zwart, negro, dat op zijn beurt is gebaseerd op het Latijnse niger. Spanje.
Nuance verschil en relationele betekenis. Als ik tegen een man zeg ' hi old boy', dan heeft dat nauwelijks lading, maar als je dat tegen een neger zegt, dan komt. neger Fetish neger uw toegang of probeer Van Dale Online neger. Check trio eerst of je antwoord er al bij staat. En als mensen van een bepaalde groep elkaar onderling wel zo noemen is dat heel iets anders dan wanneer iemand van buiten die groep dat doet. Dat is gedaan om de sfeer van de tijd van de slavenhandel weer te geven. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk solo.
Adölfchen und der Neger

Neemt: Neger

Neger 6
Neger Dronken
Neger 940
PLASSEX Woord neger de Dag. Over Van Dale Vertalingen. Nikker en bleekscheet zijn wel scheldwoorden. Als je die persoon niet bij naam kent noem je die gewoon meneer of mevrouw. In Slavenhaler en op deze website komt je het enkele malen neger. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel POV sperma heeft een man in zijn. Als aftrekken bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen.