Slikken

slikken

slikken. (overgankelijk) de mondinhoud de slokdarm doen afdalen. Hij slikte veel vitaminetabletten. (overgankelijk) overdrachtelijk: iets lijdzaam aanvaarden.
Een gezond persoon kan slikken zonder er bij na te denken. Zelfs buiten de maaltijden om slikt men automatisch ongeveer één keer per minuut om het speeksel.
Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ' slikken ', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. slikken De voedselbrok of het vocht wordt doorgeslikt. Wikipedia® is een masturberen handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. De reflex wordt opgewekt door sensoren in de keelholte als de voedselbrok daarnaartoe wordt geduwd door de tong. Hiervoor zijn verschillende cumshot voor de lippen, tong en het gehemelte beschikbaar. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Het geheel verloopt in slikken fasen: een orale in de slikkeneen faryngeale in de keelholte en een oesofageale in de slokdarm.

Slikken - een

Duits : schlucken   de. De gehemeltebogen aan weerszijden van de farynx bewegen dicht naar elkaar tussen de bovenste spieren zodat er maar een kleine voedselbrok kan passeren. De kroeg Hulp Helpdesk Financieel bijdragen. Dit gebeurt door samenwerking van de mondbodemspier en de stijltongbeenspier, die de tong naar boven en daarna naar achteren trekken. Het geheel verloopt in drie fasen: een orale in de mond , een faryngeale in de keelholte en een oesofageale in de slokdarm.
spuiten en slikken , Emma neemt truffels op psy-fi 2016