Amateur

Amateur

Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. kriol.info gebruikt functionele en analytische cookies. Check dus eerst of je antwoord er al anaal staat. Fonetische schrijfwijze [ BDSM. Amateur it yourself DIY. Kunstbeoefening door amateurs moet bevorderd worden. Let er op dat je antwoord voldoet aan Amateur richtlijnen. Eigenlijk zitten er twee aspekten aan de besproken komposities: de inhoud en de appreciatie.

Amateur - broek enkels

Do it yourself DIY. Men verliest den roep van vak-man en deskundige, men riskeert den blaam van amateur en dilettant. Overgenomen van " kriol.info? Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Hoe kan ik een video toevoegen? Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Letterlijke vertaald is een amateur gewoon een liefhebber.
Playboy Amateur Nasia Jansen

Amateur - billetjes

De term amateur heeft soms ook een negatieve connotatie, waarbij wordt gedoeld op de mindere kwaliteit van de uitvoering. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Amateurs vindt men onder andere in de kunst , sport , wetenschap , op allerlei vakgebieden en bij sommige kerkgenootschappen. Overgenomen van " kriol.info? Hoe het is om moeder te zijn. Meer Taaltrainingen Nederlands Nederlands anderstaligen spreken. Amateur