Duits

Duits

Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.
Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Duits Duits Talen : Duits · Duits · Engels · Nederlands · Fries · Luxemburgs · Jiddisch. De eerste naamval ook wel de nominatief genoemd is het makkelijkste. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Een kleine Duitstalige minderheid in de Italiaanse Amateur Trentino wordt Zimbern genoemd. Waals : almand   wa. Jetzt die beste deutsche Popmusik: Schau mal rein! Met behulp van Vertalen Duits kan men simpel en snel woorden, zinnen of zelfs hele teksten vertalen naar het Duits of andersom. How German Sounds Compared To Other Languages