Klaslokaal

klaslokaal

Klaslokaal maakt van je iPad een slimme assistent waarmee je als docent leerlingen door de lesstof kunt begeleiden, hun voortgang kunt bewaken en ervoor.
Leerlingen moeten genoeg ruimte om zich heen hebben en daarom mogen schoolklassen niet te klein zijn. Lees meer op kriol.info.
Speel Klaslokaal 1 op kriol.info! Loop stiekem naar de slimme student met de gele kleur om bij hem te spieken, maar pas op dat de leraar het niet ziet!.

Klaslokaal - trio

Toen ik vervolgens naar de mediatheek bij ons op school ging, zag ik ineens het boek De jongen in het Achterhuis staan. Apparaten van leerlingen indelen in groepen. Zien wat de leerlingen zien met Schermweergave. Maar voordat ik het wist was het alweer herfstvakantie en had ik inmiddels al een tijdje niet meer voorgelezen. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Een klaslokaal is een ruimte in een school die bedoeld is om één of meer schoolklassen les te geven. Klaslokaal Meer van vingeren ontwerper. Ik probeer tijdens deze gymnastiek ook aandacht te geven aan actualiteiten. Klaslokaal maakt van je iPad een slimme assistent waarmee je als docent leerlingen door de lesstof kunt begeleiden, klaslokaal voortgang kunt bewaken en ervoor kunt zorgen dat ze op het juiste spoor blijven. De website probeert alle woordenlijsten op klaslokaal internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ik heb er de afgelopen jaren een traditie van gemaakt om het ene jaar naar de IPON te gaan en het andere jaar naar solo NOT. klaslokaal