Amateur

amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij. Mike Tyson Amateur Tribute HD U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt amateur Maar tiener van blond D-marken koopt hij niet, al zou hij zo'n gaaf koperen exemplaar met beschilderd porseleinen handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien van een familiewapen dolgraag in amateur bezit hebben. Hans van amateur Kamp. Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. amateur

Amateur - cockpit

Uitspraak:   [ a m a ˈt ø r] Verbuigingen:   amateur s meerv. Italiaans : amatore   it m. Inloggen Van Dale Online. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Amateurs zijn personen die zich als hobby in plaats van beroepshalve bezighouden met een bepaalde activiteit, studie of wetenschap. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie.