Standje 69

standje 69

Standje 69 is een populair standje tijdens seks, omdat zowel de man als de vrouw simultaan worden bevredigd. Het standje is uitsluitend voor orale seks.
Standje 69 is een geweldig seksstandje voor iedereen die van orale seks houdt en dat het liefst gelijktijdig wil geven als ontvangen. Maar waar.
Het standje 69, ook wel soixante-neuf houding genoemd, is een standje waarbij de partners elkaar tegelijkertijd oraal bevredigen.

Standje 69 - (19)

Communiceer, liefst vooraf, over jouw wensen. Let op de ademhaling en bewegingen van je partner. Als je echt heel lenig bent en sterk, dan kun je het standje ook staand proberen. En daarna nam ik het helemaal over en ging op hem liggen met mn kont in zijn gezicht zodat hij me kon beffen en ging ik hem pijpen. Niet iedereen ziet het zitten om op deze manier oraal te bevredigen of orale bevrediging te ontvangen. Punk brunette POV geneukt. Kamasutra 12

Standje 69 - heeft

Dan liggen jullie beiden op jullie zij. Dat heeft vooral te maken met praktische overwegingen. Log in of meld je aan om te reageren! Niet zo nauw kijken. Alleen uit eten zielig? De vrouw kan er juist voor kiezen om de man ook langzaam met de mondbeweging mee af te trekken. Zeker partners in een prille relatie hebben er moeite mee om het alleen al voor te stellen. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. In standje 69 positie heeft er niet één de macht, beide hebben jullie de volledige controle over de eigen acties. Van falen word DP sterker. Sommige mannen Buitensex moeite hun orgasme te controleren wanneer ze met meerdere handelingen tegelijk bezig zijn.