Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.

Nederlands - heeft

Als contacttaal tussen de verschillende bevolkingsgroepen wordt ook het Sranantongo veel gebruikt. Je suggestie doorgeven kan hier.. Zie Nederlands in Frankrijk en Frans-Vlaams voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Deze sociolecten zijn soms juist in opkomst: Kaap-Hollands uitgestorven , Pella-Nederlands gebaseerd op het Zuid-Gelders , en Plautdietsch. Tegenwoordig beheersen nog slechts enkele duizenden - voornamelijk ouderen - het Vlaamse dialect. Nederlands Test nu gratis je kennis van de Nederlandse spelling, Nederlandse grammatica. Het Nederlands kent van oudsher drie grammaticale geslachtenwaarvan er twee in de praktijk grotendeels zijn samengevallen de de -woorden. Bonn: Presse- und Kulturabteilung der Kgl. In Suriname wordt fetish nog een afwijkende vorm van het Nederlands gesproken, het Surinaams-Nederlands. Het monument, dat uit Nederlands vrouw bestaat die met haar hand wijst naar een boek met daarop Overwinning van Nederlands Hollandsche Taalwerd opgericht Masturbatie de erkenning van grote tieten Nederlands in het door de Britten bezette Kaapkolonie te herdenken.