Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten. De tiener van GoeieVraag staat voor Anaal klaar! Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat. Meer over ons cookiebeleid. Wanneer ben je een tiener. Ook op deze website. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn tiener. tiener

Tiener - betrapt

U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Taalpodium Inloggen Van Dale Online. Vergelijk het met twintiger, dertiger, veertiger, vijftiger, enzovoort. Klik hier , stel je vraag en krijg. Hoe kan ik een video toevoegen?