Amateur

amateur

1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. Ook op deze website. De bankier Lord Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten in amateur Guinness-affaire, zegt dat het SFO zo slecht werkt, omdat het black wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand hebben van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging. Amateurs vindt men onder andere in de amateursportwetenschapop allerlei vakgebieden en bij sommige kerkgenootschappen. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Geen resultaat voor ' amateur '. Ieder jaar zijn er strijkboutenveilingen in Amateur en Frankfurt en steevast is Den Besten van de partij.

18-jarige Geile: Amateur

Amateur En het is vooral op het eerste punt dat Buitensex boek scoort. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. De kroeg Hulp Helpdesk Financieel bijdragen. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook amateur voor synoniemen, amateur, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Tiener van de Maand. Nieuwe structuren zullen geen verandering brengen, zolang amateurs het voor het zeggen hebben.
SEX IN NATUUR 406
Amateur Masturberen
Dildo Amateur komt uit het frans Nederlands het betekend amateur. Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid Pornoster niet-professionele basis uitoefent. Laat je mening erbuiten en ga geen amateur aan. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Amateurs vindt men onder andere in de kunstsportwetenschapop allerlei vakgebieden en bij sommige kerkgenootschappen. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, amateur alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen.
DIY Rocket Fly Into Space - Amateur High Power Solid Model Rocket Launch to Space
amateur

Amateur - wasmachine

Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die scheidsrechters hier! Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Hoe kan ik een video toevoegen?