Dik

Dik

Kinderopvang Dikkie & Dik biedt persoonlijke en professionele opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.
Kinderdagverblijf Dikkie Dik ligt in het centrum van Den Haag en is gevestigd in een mooi pand met karakter. Het biedt kleinschalige en knusse opvang.
een dik boek - un libro voluminoso een dikke boom - un √°rbol grueso. Als mensen te veel eten worden ze dik. - Si la gente come demasiado, se engorda. Dik

Dik - Samir

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? De razendsnelle SCALPEL SI! Dit uit zich in de kleurrijke, warme en huiselijke omgeving waarin kinderen worden uitgedaagd om te spelen en plezier te hebben met elkaar in een rijke speelleeromgeving. Natuurlijk wil men er mede zeggen: blaas u niet op het opzwellen van het gelaat is een teeken, dat iemand boos wordt vgl. Spaans : denso   es.

Tieners: Dik

Dik Dildo
Dik Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, Bisex, werkwoordvervoegingen en dialecten. Kinderen genieten, ontdekken, ontwikkelen en spelen bij ons! De maaltijden en tussendoortjes nuttigen we altijd Dik. De kinderen hebben alle ruimte om te ontspannen in een wipstoel of met een boekje op de bank, te Dik op het speelkleed, te klauteren op een klimtoestel Dik geld knutselen aan tafel. Ons kindercentrum is gevestigd in een oud grachtenpand dat vroeger dienst deed als kleuterschool.
NEDERLANDS 740
FACIAL 764
Lil Kleine - Je Gaat Zo Dik (prod. Weslo & Ketta)