Kaal

kaal

Bij een kale woonruimte is de huurwaarde gebaseerd op het puntensysteem volgens het woningwaarderingsstelsel of geliberaliseerd.
kaal. eerste persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van kalen. Ik kaal. gebiedende wijs van kalen. Kaal! (bij inversie) tweede persoon enkelvoud tegenwoordige.
kaal. kaal kriol.infoaak: [kal] 1) zonder haar of andere normale bedekking Voorbeelden: `een kaal hoofd`, ` kale bomen`, `een kale plek in het kleed`.

Kaal - compilatie

Men loopt op bloote voeten. Duits : kahl   de. Natuurlijk heeft het zo zijn voordelen om in een gestoffeerde of gemeubileerde woning in te trekken. In de regio's Den Haag, Rotterdam en Dordrecht maken wij graag gratis en geheel vrijblijvend een offerte voor bijvoorbeeld het vervangen van een cv-installatie, het vernieuwen van een dakbedekking of het realiseren van een complete badkamer. Bretons : moal   br. Latijn : glaber   la haar , calvus   la hoofdhaar , nudus   la bomen , tenuis   la , exilis   la begroeiing. Synoniemen van kaal afgesleten arm armoedig dor geschild haarloos kaalhoofdige onbehaard ongastvrij onherbergzaam ruig schraal sjofel sober steriel zonder haar zonhaar Puzzelomschrijvingen van kaal in het puzzelwoordenboek: Afgesleten Arm Armelijk Armetierig Armieterig Armoedig Armzalig om haar te missen crypt. kaal Vaak is het huren van kaal kale woonruimte goedkoper dan gestoffeerde of gemeubileerde woonruimte. Natuurlijk heeft het zo zijn voordelen om in een gestoffeerde of gemeubileerde woning in te kaal. Het uitgangspunt voor deze totaalprojecten is het uitvoeren van sluitend rukken. De wederdoopers in Amsterdam liepen naakt over de straat. Volg ons ook op:. Engels : tattoo   en.