Amateur

amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. kriol.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als. amateur

Amateur - Amanda Klara

Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Amateurs vindt men onder andere in de kunst , sport , wetenschap , op allerlei vakgebieden en bij sommige kerkgenootschappen. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Nieuwe structuren zullen geen verandering brengen, zolang amateurs swallow voor het zeggen hebben. De amateur is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. GoeieVraag is geen forum. Uitspraak:   [ a m a ˈt ø r] Verbuigingen:   amateur s meerv. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Spaans : amateur   es m vingeren, diletante   es.