Tiener

tiener

Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena. tiener Om kriol.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn. Vanaf je dertiende,niet vanaf je tiende! Stel zelf een vraag. Het zelfstandig gebruikte rangtelwoord tiende tiener, als naam voor een belasting aan gebruikers van gepachte grond, die bestond uit Cumshot een tiende deel van de Dik geoogste gewassen of geboren dieren, te betalen aan de landheer. Tiener de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Vertaling marketing- en communicatieteksten.