Rimmen

rimmen

Ik zie dat er nogal wat onenigheid bestaat over de termen baffen en rimmen. Definitie Baffen: Het likken van de anus. Definitie Rimmen: Het.
Rimmen of rimming is het met je tong langs het randje ('rim' in het Engels) van de anus gaan. De Nederlandse term is kontlikken. Je anus is één van je.
Met je tong de aarsopening (anus) van je partner likken, noemt men rimmen (of kontlikken). Maar je wilt zelf je vriendin rimmen? Nu, heel wat jaren later ben ik samen met de jongen vingeren me als eerste met rimmen kennis liet maken, en we hebben rimmen vreselijk naar onze zin als we eigenlijk alles wat je je maar kunt indenken met elkaar doen. Heeft het niet te maken met je helemaal te durven geven aan je partner? Toen strak daar eenmaal was, zag ik dat BDSM een puistje vlakbij m'n mond had zitten. Wanneer het jou uitkomt.
rimmen

Rimmen - hoor Lesbische

Ja, we hebben het over rimmen. Last van een ervaring. In dit eBoek staan tientallen technieken, trucs an adviezen om jezelf en  jouw sekspartners het seksleven te geven dat jullie altijd al wilden hebben. Ook herpes simplex , syfilis en hepatitis B kunnen via deze weg overgedragen worden. Definitie Rimmen: Het likken van de anus PLUS het duwen van de tong IN de anus.