Duits

Duits

Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200. Duits Taal groningen Nederlands Engels Duits Frans Spaans Italiaans Arabisch Bulgaars Chinees Chinees taiwan Deens Fins Grieks Hebreeuws Hindi Hongaars Indonesisch Japans Koreaans Noors Oekraïens Pools Portugees Roemeens Russisch Slowaaks Thai Tsjechisch Turks Vietnamees Zweeds Nederlands Engels Duits Frans Spaans Italiaans Arabisch Bulgaars Chinees Chinees taiwan Deens Fins Grieks Hebreeuws Hindi Hongaars Indonesisch Japans Koreaans Duits Oekraïens Pools Portugees Duits Russisch Slowaaks Thai Tsjechisch Turks Vietnamees Zweeds. Met Duits kun je scoren! Dit heten diakritische tekens. Daarnaast is anaal nog de eu. Duits is daarmee in Europa de taal met de meeste moedertaalsprekers. Je bent dus altijd voorzien van de juiste vertaling en de juiste spelling.

Duits - Stelletje

Wij van Vertalen Duits Nederlands zijn van mening dat educatieve diensten zoals online vertalen altijd gratis moeten blijven. Dat is de ß, oftewel de ringel-s. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. In Luxemburg is de streektaal tot officiële taal gepromoveerd en geldt zij als algemene dagelijkse omgangstaal, hoewel vooral in de hoofdstad de concurrentie van het Frans aanzienlijk is. De vierde naamval gebruik je bij het lijdend voorwerp in de zin. Hindi : जर्मन   hi. Maar soms krijgen ze wel een Umlaut in het meervoud: die Äpfel de appels.