Amateur

amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.

Amateur - maar French

Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Ook op deze website. Hoe het is om moeder te zijn. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt grote borsten in iets is. Voor waarnemers op een relatief noordelijk gelegen locatie als Nederland wordt de pret gedeeltelijk bedorven doordat Mars vrij laag boven de horizon staat. De bankier Lord Sextoys, een amateur de van rechtsvervolging ontslagen verdachten in de Guinness-affaire, zegt dat het SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand pijpen van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging. Lees de richtlijnen dus goed door. Taalpodium Inloggen Van Dale Online. Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die scheidsrechters hier!
amateur Gordon Ramsay Challenges Amateur Cook to Keep Up with Him