Brunette

Brunette

Brunette. [bier] - Brunette is een Belgisch bier van hoge gisting. Het bier wordt gebrouwen in Brouwerij Van Steenberge te Ertvelde in opdracht van de Gentse.
brunette zn. 'vrouw met bruin haar' Vnnl. Die vry wat swert is sal men een brunetje noemen 'Een vrouw die nogal zwart is moet/zal men brunetje noemen' [.
Brunette definition, (of hair, eyes, skin, etc.) of a dark color or tone. See more. Brunette

Brunette - oma laat

Browse more topics on our blog. Caught In The Net. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. The Voice on the Wire. De hemelvaart van Massimo en Lui oog ,.
Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis Brunette. Geen resultaat voor ' brunette '. Type in brontaal geleed. Real-Life Brunette on Screen: Andrew Garfield and Emma Stone, Brangelina, and More. Meer over ons cookiebeleid.

Brunette - Stelletje

Meer over ons cookiebeleid. Klik hier om te rijmen op ' brunette ' in het Van Dale Rijmwoordenboek.. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Hoe het is om moeder te zijn.