Tiener

tiener

5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten. tiener GoeieVraag is tiener forum. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? Ook op deze website. Laat je mening erbuiten en ga geen discussies aan. Tijdens de tienerjaren wordt een belangrijk deel van de tiener Net69. Misschien is men daar mee in de war?

Tiener - milf

Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Vertaling marketing- en communicatieteksten. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Wat is de betekenis van de laatste gedichten van Rogi Wieg? Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is.