Anaal

anaal

anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch.
Anale sex is iets wat bijna iedereen voor elkaar kan krijgen. Mits je niet in deze valkuilen stapt.
Het woord anaal staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ' anaal ' herkend door. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van infrasoft. Anale sex vind ik zelf best lekker. Mja, het is een aardige anaal, als je al even anaal bezig bent geweest en de hele boel swallow beneden dus ontspannen genoeg is. Jongens die spoelen gaan soms bijzonder grondig te werk, terwijl dat niet altijd nodig is. Iets wat eng aanvoelt, is niet iets wat een mens dan wil.
anaal

Anaal - Brooke

Dat wil zeggen: je moet je compleet op je gemak voelen bij je partner, want het is misschien wel een van de intiemste dingen die je tussen de lakens kunt doen. Hoe vaak per jaar testen. Doen we het met of zonder condoom? Als je geneukt bent zonder condoom en iemand  is in jou klaargekomen, is het erg onverstandig om achteraf te spoelen. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van WolterB. Mijn vriend wil graag een keer aan anale sex doen, ik sta er wel voor open, maar ben benieuwd naar dingen als hygiene en pijn.