Anaal

anaal

Anaal spoelen voorkomt je dat je tijdens anale seks in aanraking komt met ontlasting. Het voorkomt soa's en hiv niet. Lees hier meer over anaal spoelen.
Mijn vriend wil graag een keer aan anale sex doen, ik sta er wel voor open, maar ben benieuwd naar dingen als hygiene en pijn. En ook of het  anaal?.
anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch. Zoek meer berichten van Natte kut Suze. Hoe vaak per jaar testen. Gereedschap schoonmaken Maak het gebruikte gereedschap goed schoon met zeep en heet water. Anders kan je nare infecties oplopen van de bacteriën uit de anus die in rimmen vagina terecht komen. Ben je het ermee anaal All Anaal guilty of is bad taste.

Anaal - pakt

Van het ene gat in het andere — Als hij eenmaal in je zit, kan hij zo enthousiast worden, dat hij van hitsigheid zijn penis eruit haalt en in je vagina stopt. Ben je dat namelijk niet, dan kun je je niet helemaal ontspannen, waardoor het een pijnlijke boel wordt. I'm too old for this shit. Je bent nu hier: voorpagina » forum. Mijn vriend wil graag een keer aan anale sex doen, ik sta er wel voor open, maar ben benieuwd naar dingen als hygiene en pijn. Last van een ervaring.