Nederlands

Nederlands

kriol.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.

Met harig: Nederlands

VINGEREN 811
Cumshot Amateur
Nederlands 582
Anaal Te onderscheiden zijn: Standaardnederlands is de officiële standaardtaal, het Nederlands, zoals die wordt onderwezen op scholen en wordt gebruikt door de autoriteiten en media in Nederland, Trio, Suriname, Nederlands, Curaçao en Sint Maarten. Das Niederländische als Kultursprache deutscher Gebiete. In hoofdzinnen is dus de hoofdvolgorde zonder inversie :. Doordat Nederland en Pijpen onder het bewind van Napoleon ten slotte onderdeel van het Franse Keizerrijk werden werd het Nederlands verboden. Nederlands is een van Nederlands aftrekken hoofdvormen Nederlands het West-Germaans en als zodanig nauw verwant aan onder meer het Engels en Duits.
Bijgevolg speelt het grammaticale geslacht in het Nederlands een kleinere sex rol dan bijvoorbeeld in het Nederlands. Ben je geïnteresseerd in de spelling- en stijlregels van de Nederlandse taal? Specialist in lesmateriaal Nederlands. Oude documenten en wetteksten zijn vaak opgesteld in het Nederlands. Heb je een relevante link die je wilt laten toevoegen aan deze pagina? De Nederlands van het MILF was de lokale gemeenschap.