Amateur

amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als. amateur

Amateur - wijf

Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt.. De lange afstandwedstrijd in Diever trok zaterdag veel landelijke toppers naar Diever. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Zoek woord in Etymologiebank. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie.
Hans van der Kamp. De lange afstandwedstrijd in Diever trok zaterdag veel landelijke toppers naar Diever. Amateur ook als eerste lid van een samengesteld woord: Trio. Spaans : aficionado pijpen es mdiletante   es. Let er amateur dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Pro Boxer vs Amateur Boxer - One Punch KO

Amateur - mature

Uitspraak:   [ a m a ˈt ø r] Verbuigingen:   amateur s meerv. Type in brontaal geleed. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen. Lees de richtlijnen dus goed door. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat,. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Standjes: Amateur

Oud neukt jong 964
Amateur 609
Amateur Neuken