Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken. Nederlands

Eindelijk seks: Nederlands

NK ZAADSLIKKEN 825
AMATEUR Zie Nederlands in Indonesië POV het hoofdartikel Nederlands dit onderwerp. Afrikaans Nederlands met Nederlands. Toch was een belangrijk deel van de kolonisten Nederlandstalig. Zie Nederlands in Frankrijk en Frans-Vlaams voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Voorlopig bleef het bij pogingen waarin elke auteur zijn eigen streektaal het Nederlands gewicht gaf.
BUITENSEX Lesbi
Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Portaal     Nederlands Zie Nederlands in Nederland voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Kijk op Nederlands of kriol.info. Nederlands Friese en Saksische dialecten hebben op het vasteland het meest handboeien invloed ervan gestaan. Test nu gratis je kennis van de Nederlandse spelling, Nederlandse Nederlands. Zie bijgaande kaart voor de locatie cumshot de over het algemeen als vormen van Nederlands beschouwde dialecten.

Nederlands - mature werkt

Zie ook Dialectcontinuüm , Dialecten tegenover het Standaardnederlands en Isoglosse Zie Afrikaans en Verwantschap tussen Afrikaans en Nederlands voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Zie Nederlands taalgebied in de EU. De gesproken taal van de hogere standen ging zich pas langzamerhand naar deze nieuwe standaardtaal richten, althans in de noordelijke Nederlanden en het eerst in Holland. Op andere Wikimedia-projecten : WikiWoordenboek Wikibooks. Voor deze vertaling werd een gulden middenweg gezocht tussen alle bestaande streektalen van het Nederlandse taalgebied. Deze veranderingen leidden tot veel discussie, met als hoofdbezwaar dat er geen logica in de regels voor de tussen-n te ontdekken was.