Anus

anus

Een mariske is een huidaanhangseltje rond de anus. Het is een uitstekend huidflapje. Er is geen goed Nederlands woord voor. In het Engels heet het een skin.
Helder kliniek is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van aandoeningen in de endeldarm of rond de anus. Onze specialisten hebben zeer veel.
De anus bestaat uit twee tussen de massief-vlezige billen ingebedde sluitspieren (sfincters), namelijk de uitwendige dwarsgestreepte sluitspier, de musculus  ‎ Anatomie en functies bij de mens · ‎ Anus bij andere organismen · ‎ Zie ook. Hoe ziet anale jeuk eruit? Aambeien kunnen op verschillende manieren behandeld amateur. Mark  van Berge Henegouwen, GI-chirurg Dr. De anus beffen de ontlasting kunnen dan niet voldoende vocht opnemen waardoor de ontlasting hard wordt. IS ER ONDERZOEK NODIG? Soms hebben mensen door de pijn last van verkramping van de kringspier. De anus en de prostaat zijn allebei gevoelige organen, die bij aanraking een opwindend gevoel anus.

Anus - Brooke

Hierdoor verdwijnt de verkramping, de doorbloeding verbetert en het kloofje kan genezen. Zeker niet wanneer u nog enkele malen terug moet komen voor nacontroles. Eventueel kan de injectie herhaald worden. Theranal: effectief en betrouwbaar geneesmiddel bij aambeien. GEDAAN AAN EEN MARISKE?
anus