Badkamer

badkamer

De dagen dat de badkamer een puur functionele ruimte was zijn allang vervlogen. De badkamer moet een plek zijn om prettig je dag te beginnen of juist.
De badkamer is je persoonlijke domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Om 's morgens aangenaam te ontwaken, of 's avonds fijn te.
Badkamer renoveren of badkamer verbouwen? Goedkope design badkamers, kleine badkamers en complete badkamers bij Jan van Sundert!.

Badkamer - krijgt

Grando combineert hedendaags comfort met nostalgische details. Bent u op zoek naar een badkamer met mooie inloopdouche met een heerlijke stortdouche, dan is dit de ideale badkamer voor u. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Deze badkamer is voorzien van een wandclosetcombinatie welke inhoogte verstelbaar is,en een douchezitje waarop u kunt gaan zitten om velig en comfortabel te douchen. Heeft u een keuze gemaakt? Het wandcloset met Grohe spoelsysteem maakt de ruimte compleet. Daarnaast kunnen beeld- en geluidsapparatuur bijvoorbeeld Wiipod op strakke wijze in het design worden geïntegreerd.
Sorteren op prijs: laag naar hoog. We helpen u graag. Dan is dit wellicht iets voor u. Vintage Line badkamer Mixed Lingerie. Spullen als tandpasta, deodorant of haarborstels hoeven niet badkamer rond te slingeren en worden badkamer nat als ze netjes opgeruimd in de spiegelkast liggen.

Badkamer - wasmachine

Grando combineert hedendaags comfort met nostalgische details. Laat u vooral inspireren door het Grando Inspiratie Magazine. Badkamers Complete badkamers Complete badmeubels Complete toiletten. De hoekdouchecabine en het badmeubel nemen weinig ruimte in beslag maar door het gebruik van verticale planken, oogt deze badkamer toch ruim. Geniet in dit heerlijke bad met handdouche en kraan. Bekijk alle hoge kasten. Dit magazine staat boordevol praktische tips die u ondersteunen bij de zoektocht naar een nieuwe badkamer. badkamer