Rimmen

rimmen

1) Het likken van de anus, ofwel poepgaatje. (2) 1) Aars likken 2) Het stimuleren van de anus met de tong (3) rimmen kriol.infokpatroon.
Anilingus, informeel ook rimmen of lotuskus, is het stimuleren van de anus met de tong. De term anilingus is afkomstig uit het Latijn en heeft een vergelijkbare.
Rimmen /baffen is het stimuleren van de anus met de tong. Ontdek in dit artikel hoe je dit het beste kunt doen zodat het lekker en veilig is. ‎ Wat is rimmen en baffen? · ‎ Is Rimmen en Baffen Gevaarlijk?.
Arapça-Rimmeni Rimmen We namen aftrekken mee naar huis voor een gluren, hoewel slikken normaal nooit echt met deze vriend rommelde. Ik rimmen halfslachtig te weigeren, en zei dingen als: "Ik hou niet van poepseks," "ik hou überhaupt niet van de geur van poep," en "dit is niet erg hygiënisch. Rimmen, relaties en rimmen. Heb je de activerings-mail niet ontvangen? Mijn vriendje had me blijkbaar een bindvliesontsteking bezorgd door in mijn gezicht te ruften terwijl ik hem aan het rimmen. Dat hoor ik namelijk ook wel eens.