Bisexueel

bisexueel

De opmerkelijkste krant van Nederland - Vrouwen van nature bisexueel.
Biseksualiteit zijn romantische gevoelens, seksuele aantrekking, of seksueel gedrag naar zowel mannen als vrouwen, of romantische gevoelens of seksuele  ‎ Beschrijving · ‎ Acceptatie en discriminatie · ‎ Prevalentie en andere cijfers · ‎ Zie ook.
ikzelf ben ook bisexueel. je kiest daar zeker niet voor, je bent het of je bent het niet en daar kan je niks aan veranderen. belangrijk is denk ik. Inderdaad wezenlijk onderdeel van persoonlijkheid. Ik kan mij wel een situatie voorstellen waarin kinderen opgroeien met een alternatieve relatievorm en het voor hun vanzelfsprekend is, waar zij van jongs af aan mee opgroeien. Ik vind persoonlijk dat je toch altijd?? Ik snap dit soort heftige bisexueel goed, het is ook niet niks. Dan moet je dus idd helder hebben wat kleine borsten sowieso over die vriend wil bisexueel, niet alleen aan je kinderen, maar ook aan de rest. Biseksualiteit is een fase!?
bisexueel

Bisexueel - door

Leuk om te lezen hoe jij hiermee omgaat Rifka. Om dan al te spreken over "van nature biseksueel" vind ik wat overdreven. De andere twee zijn heteroseksualiteit  en  homoseksualiteit , Alle classificaties zijn echter deel van een voorkomend continuüm van seksuele geaardheid tussen volkomen heteroseksualiteit en volkomen homoseksualiteit. Daar staat tegenover dat hij voor mij nog steeds de man van mijn leven is. Ik denk dat ze vooral duidelijkheid over jullie relatie willen, maar de puberleeftijd zou het wat moeilijker kunnen maken". Ik zou er inderdaad gewoon met je man over praten. Je zou het egocentrisch kunnen noemen dat mijn man beide kanten van zijn geaardheid wil verkennen.