Masturbatie

Masturbatie

Met de hand is een informatief, rijk maar ook vermakelijk boek over masturberen. Iedereen doet het, stelt Van Driel, maar er zijn wel verschillen tussen mannen.
Is zelfbevrediging een goede manier om je seksualiteit te beleven? Hoe kun je goed omgaan met masturbatie? Hoe komt het dat velen er zich zo schuldig over.
Masturbatie, zelfbevrediging of onanie is het stimuleren van de eigen geslachtsdelen om seksuele opwinding te bereiken, meestal tot er een of meer orgasmen.

Masturbatie - betrapt

Masturberen is hartstikke gezond : het verlicht stress, helpt je te slapen en kan infectie voorkomen. Rond mannelijke masturbatie doen nog heel wat misverstanden de ronde. Kortom gewoon zeggen wat je plannen zijn en veel plezier hebben lopen toch zat leuke verpleegkundigen rond toch??? Ik vraag me trouwens ook af of verplegend personeel onderling het makkelijk vindt om seksualiteit bij patienten te bespreken. Flop your way to the top!

Masturbatie - lesbiennes komen

Schiet me trouwens opeens te binnen: Wat moet een patiënt die z'n handen niet kan gebruiken? Solo sex kan leiden tot desinteresse voor de partner, met alle gevolgen van dien. En ik vraag me dus echt af hoe de andere patiënten zouden reageren als ik overdag zonder gordijn zou gaan masturberen nadat er een dekenboog is gebracht. Het spijt me dat ik het gevoel heb gegeven dat ik je antwoord niet serieus nam. Dat is bij ons dagelijkse kost, zien we je daar? Wij weten ook dat je van vlees en bloed bent en dat je zo je behoeften kunt hebben.