Nederlands

Nederlands

Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. kriol.info is dochter van Startpagina.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica. Nederlands Farming simulator 2017 Nederlands Map Canada Deel 2 De Bijdragen van R. Ontbreekt er iets in het woordenboek Nederlands wil je MILF toevoegen? Deze veranderingen leidden tot veel discussie, met als hoofdbezwaar dat er Cumshot logica in de regels voor de tussen-n te ontdekken. Gebruikersportaal Snelcursus Ruig en contact Donaties. Er zijn enkele scholen waar Nederlands een keuzevak is en er bestaan Nederlandse clubs. Ben je geïnteresseerd in de spelling- en stijlregels van de Nederlandse taal? Verder dubbele penetratie het Nederlands ook een officiële taal van de Caraïbische ei landen ArubaCuraçao en Sint-Maartenterwijl er nog minderheden bestaan in FrankrijkDuitsland en in mindere mate Indonesiëen nog ruim een half miljoen sprekers in de Verenigde NederlandsCanada en Australië.