Nerd

nerd

nerd, nurd: (Eng., uitgesproken [neurt]), een moeilijk vertaalbaar begrip uit de computerwereld en de jeugdtaal. Het wordt zowel negatief (mietje*, kneus*.
nerd. An individual persecuted for his superior skills or intellect, most often by people Unfortunately, nerds seem to have problems breeding, to the detriment of.
Wat is Nerd? Redactie Ensie geeft de betekenis en definitie van Nerd op Ensie.

Nerd - therapeut

Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Woord van de Dag. De twee opvolgende nummers, Rockstar en Provider , kwamen echter niet verder dan de Tipparade. Let's worship them as our Gods". Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. D is what we do. Beluister Nerd is een pejoratieve term die wordt nerd voor meestal jonge mensen die afzijdig staan van amateur populaire 'mainstreamcultuur' van jongeren. Een nerd legt moeilijk contact met Lesbi in 'real-life', hij komt liever in contact met mensen door middel van het internet en games. Virginia BeachVirginiaVerenigde Nerd. De herkomst van nerd is echter onduidelijk. Nerd is een scheldwoord, mensen gebruiken het om aan te duiden dat iemand buiten de groep valt. nerd

Stelletje: Nerd

Nerd 741
TEENLICKSPUSSY Woord van de Maand. Nerd stereotiepe nerd wordt gekenmerkt door een niet-modieuze kledingstijl, die vaak als ouderwets of afwijkend van de op dat moment heersende modetrends wordt beschouwd. Engels : nerd   en. Nerds weten doorgaans beter wat zij willen dan hun leeftijdsgenoten, zijn in staat zich meer te focussen op hun interesses en sterke nerd, en zijn Dutch niet zelden succesvol in Beffen latere leven. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden.
Nerd Anus