Nederlands

Nederlands

kriol.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op. Nederlands

Nederlands - mondje

Samen met het Duits van Elzas-Lotharingen werd het gezien als een vreemd, 'traditionellement hostile' idioom, behorende bij een buitenlandse taal, en was het daarom ook na de oorlog nog steeds verboden in het ambtelijk verkeer en op school. De Wachtendonkse psalmen zijn echter geen autonome Nederlandse tekst, maar vertaalde glossen van een in het Latijn gestelde psalmberijming. Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. In de betreffende gebieden is sprake van diglossie. Ben je geïnteresseerd in de spelling- en stijlregels van de Nederlandse taal? Deze taal wordt door vrijwel alle Surinamers beheerst, al is het de moedertaal van een beperkt deel van de bevolking. Deze nieuwe versie pijpen bekend blond de spelling-Marchant, vernoemd Nederlands de minister van Onderwijs die het invoerde. Test de volgende onderdelen:. Nederlands had ook te maken met grote Nederlandse immigratie. Als we alleen op zonnige dagen wandelen bereiken we nooit onze bestemming. De NTU opereert als een soort gemeenschappelijk ministerie van Taal voor de drie gebieden. Ook op deze website.
DE PINGUÏNS VAN MADAGASCAR