Openbaar

openbaar

Uitspraak: [opə(n)ˈbar] voor iedereen zichtbaar of toegankelijk Voorbeelden: `de openbare weg`, ` openbaar vervoer`Antoniem: privé Synoniem: publiek een  ‎ Openbaar bestuur · ‎ Openbaar Ministerie · ‎ Openbaar groen · ‎ Openbaar ambt.
Over De missie van 9292 is om iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer. Dit betekent dat we jou als reiziger de informatie.
Gratis planner voor een reis met het Nederlandse openbaar vervoer - trein, bus, tram en metro. Verder nieuws en actuele informatie over openbaar vervoer.

Openbaar - cockpit van

Met deze klacht wordt aan het gerechtshof verzocht om de officier van justitie op te dragen alsnog de vervolging in te stellen of de vervolging voort te zetten. Thuis plannen, onderweg bekijken. Met gepast geld betalen. Connexxion stelt overigens ook lijnennetkaarten ter beschikking, de twee soorten vullen elkaar aan. Dan mag u vragen om het consulaat of de ambassade van uw land te laten weten dat u wordt vastgehouden. Openbaar vervoer Het interieur van een tram in Wenen Algemene informatie   Nederland.
Heeft u niet de Nederlandse nationaliteit? De bijzondere voorwaarde toezicht door de jeugdreclassering heeft bij minderjarigen een ander karakter dan bij meerderjarigen. Opsporing De officier van justitie vertegenwoordigt Brunette OM. Openbaar kijkt nu naar een bijgewerkte versie gemaakt op basis van jullie feedback. Openbaar iemand wordt verdacht van het plegen van een strafbaar feit, krijgt openbaar buitensex zij met het Openbaar Ministerie te maken. openbaar