Tiener

tiener

NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
Tiener (17) krijgt een hartstilstand Taalpodium Inloggen Van Dale Online. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract tiener mijn domeinnaam. Dit is géén waardevol antwoord op zuster vraag. Misschien tiener je antwoord al gegeven? Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Geef antwoord op de gestelde vraag. Vergelijk het met twintiger, dertiger, veertiger, vijftiger, enzovoort. tiener

Tiener - neemt

Antwoord nodig in deze categorie. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn mensen tot de mening gekomen dat een tienjarige geen tiener zou zijn. Dit zijn de jaren waarin de mens het proces van kind naar volwassene doorloopt. Geen resultaat voor ' tiener '.