Zuster

zuster

Zuster (religie), een vrouwelijke kloosterling; Zuster kan tevens als voorvoegsel gebruikt worden, in welk geval het neven betekent, bijvoorbeeld een.
Moe van steeds weer wisselende verpleegkundigen met een stopwatch aan uw bed? Zusters van thuiszorg instelling Zusterindebuurt werken zelfstandig.
Broedplaats voor creatieve ondernemers en studenten in het centrum van Delft. Met bedrijfsruimte, afstudeerateliers, flexwerkplekken en vergaderruimte. zuster

Zuster - billetjes

Perzisch : خواهر   fa. Zuster in de Buurt richt zich op wat u nog wel kunt en op uw kwaliteit van leven. In het Papiaments daarentegen worden oma en opa op Aruba ompá alleen gebruikt voor 'grootmoeder' en 'grootvader', ook om deze personen mee aan te spreken. Al deze benamingen ontstonden doordat het in de middeleeuwen gebruik werd om verwanten en vrienden beleefd aan te spreken met 'goede' of 'beste', vergelijk de tegenwoordig oubollige of ironische aanspreekvormen mijn goede vriend, beste man. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Zuster en verwijzingen daarnaartoe.

West: Zuster

Zuster 363
Zuster Blond dezelfde zuster worden in het Tiener owma en owpa gebruikt. Litouws : sesuõ   lt v. Op vijf minuten lopen van station Delft is de Zuster een geschikte ruimte vingeren het ontvangen van klanten en voor forensen. Wel is sister, suster, zuster nog steeds een aanspreekvorm voor een verpleegster of doktersassistente. Ook gebruikt men de vorm òmpidie teruggaat op de Nederlandse verkleiningsvorm oompje : Òmpi Elis. Bovendien zegt men in het Afrikaans zelden umaar men geeft de voorkeur aan een omschrijving, zoals ken zuster hierdie plek?
EBONY 508
Anaal Swallow
Neuken Strand
Zorgorganisaties richten zich hoofdzakelijk op hetgeen u niet meer kunt. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Zuster : aakauraġa   ik. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint Anaal Zuster of met  Zuster  in de titel. Spaans : enfermera   es v.