Duits

Duits

Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Frans : Duits   fr mallemande Masturbatie fr v. In de Europese Unie is Duits een officiële taal. Verder geven Duits je de garantie dat Vertalen Duits momenteel gratis is, en ook altijd zal blijven. Tsjechisch : německý   cs mněmecká   cs vněmecké mature cs o. Deze taal is sterk verwant aan het Duits. Deze spelling geldt voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Liechtenstein. Bij een paar woorden is het logisch welk lidwoord erbij hoort.

Duits - blondje

Zo zal men in het Nederduits eerder Pund , Water en ik zeggen, terwijl Hoogduitse dialectsprekers eerder Pfund , Wasser en ich zullen zeggen. Onze vertaalmodule maakt het mogelijk om woorden en teksten te vertalen naar diverse Europese talen. Ook kan Vertalen Duits erg handig zijn voor studenten die voor een langere periode in Duitsland verblijven. Tevens zijn wij momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe vertaalmodule. Georgisch : გერმანული   ka. Het Petuh wordt gesproken onder de Duitse minderheid in Jutland, als spreektaal met Hoogduitse, Nederduitse, Deense en Zuid-Jutlandse elementen. In de Verenigde Staten wordt Duits vooral gesproken in de staten North Dakota en South Dakota. Leraar Duits/Maatschappijleer wordt ontmaskerd