Rimmen

rimmen

Met je tong de aarsopening (anus) van je partner likken, noemt men rimmen (of kontlikken).
Zijn er vrouwen die het plezierig vinden om zelf actief te rimmen of juist passief gerimd te worden? Wie o wie durft hier iets over te.
Anilingus; in de volksmond ook wel rimmen of baffen genoemd. Dan hebben we ook nog de benaming 'anus stimulatie'. En dat zijn een heleboel benamingen.

Rimmen - West sexy

Alleen als hij lekker naast mij lag na het gedaan was en een kus wou geven was dat net een beetje overdreven voor mij  Mijn vriend die ik nu heb is er volgens mij nog niet klaar voor om die stap te nemen. We namen hem mee naar huis voor een trio, hoewel ik normaal nooit echt met deze vriend rommelde. Hij stond uiteindelijk op om het van dichtbij te bekijken omdat hij me niet geloofde! Ook op deze website. Partners, relaties en dates. Hetero, homo, bi of lesbisch. Rimmen Ik was tenslotte niet degene met kak in mijn mond. Vaccinatie in jouw rimmen. Maar er zat wel een bruine veeg op de beige suède Beffen, en hoewel we enorm ons best deden, kregen we die vlek er niet uit. Ja, Ik wil een goed werkende site. Deze vragen beantwoord rimmen allemaal in dit artikel! Problemen met je seksleven. Het was echt vreselijk.